Wie zijn wij?

We zijn gezondheidszorgpsychologen en hebben de opleiding geestelijke gezondheidskunde aan de universiteit van Maastricht gevolgd en later de postmaster Gezondheidszorgpsychologie. We hebben elkaar ontmoet binnen een geestelijke gezondheidszorgorganisatie waar we werkten als psycholoog. In de loop van de jaren hebben we ontdekt dat we prima samenwerken en elkaar aanvullen op verschillende gebieden, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.  
Wij zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) ,van de Vereniging EMDR Nederland (VEN) ) en van de Association for Contextual Behavioural Science – Nederlandse chapter (ACBS).                                                                                                        

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijke therapeutennetwerk van het Instituut voor Psychotrauma (ARQ IVP). In dat kader begeleiden en behandelen we mensen die onder andere te maken hebben gehad met ingrijpende gebeurtenissen in het werk, zoals de politie. Voor Synchroon Zorggroep hebben wij een consultatiefunctie. Met huisartsen en praktijkondersteuners-ggz hebben we samenwerkingsverbanden via Praktijkondersteuning Zuid-Oostbrabant (PoZoB)

De AGB-code van onze praktijk is: 94062212


Peggy Gevers

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam binnen de gezondheidszorg, begonnen als sociotherapeut/groepsleidster op een instituut voor kinderen en jongeren, later ben ik als casemanager en psycholoog gaan werken binnen een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Eindhoven.

De stap om naast de grote instelling een eigen kleine praktijk te starten, is voor mij een mooie stap geweest. Het geeft me de ruimte om dicht bij mezelf te blijven, te doen wat ik graag doe en een behandeling zo vorm te geven dat het aansluit bij iemands leven in het nu. In 2017 ben ik gestopt met het werk binnen de grote GGZ-instelling, om me volledig te kunnen richten op de praktijk. Als persoon ben ik nuchter, rustig, pragmatisch, en tevens invoelend, warm en betrouwbaar. Ik houd van het werken met mensen en te zien dat ze profijt hebben van de behandeling, dit op basis van gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijkheid. Ik maak graag gebruik van Acceptance and Commitment Therapy, EMDR, BEPP, Cognitieve Gedragstherapie en van technieken uit de schematherapie. Ik kijk graag verder dan de geijkte paden, ben serieus, maak grapjes en ben niet bang om ook dingen van mezelf te laten zien.  

BIG-registratienummer: 99915291725; AGB-code: 94014549.


Ank Goosen

Na jarenlang gewerkt te hebben in de langdurige geestelijke gezondheidszorg werd het tijd voor verandering. Samen met collega Peggy heb ik gekozen voor werken in de basis ggz. De persoonlijke benadering en de ruimte die dit geeft om zelf invulling te kunnen geven aan onze kleinschalige praktijk, is heel verrijkend gebleken. De variëteit aan mensen en klachten in het werk houden mij scherp en gedreven. Als persoon ben ik doortastend en draai ik niet graag om de hete brij heen. Mijn karakter is open, rustig en begripvol. In mijn werk kom ik onvoorwaardelijk naast je staan om te werken aan je doel. Ik help je om het vertrouwen in jezelf te vergroten, om dichter bij jezelf te komen. Uiteraard wordt gewerkt volgens de geldende regels en richtlijnen. Daarbij vind ik het belangrijk om de behandelmethode af te stemmen op de problematiek en op de wens van de persoon in behandeling.  Ik gebruik graag technieken uit de cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en EMDR. In gesprekken maak ik veel gebruik van mijn intuïtie en vind ik humor, waar mogelijk, erg prettig. Mijn voornaamste drijfveer in het werk is te kunnen zien hoe mensen groeien en zich persoonlijk ontwikkelen. 

BIG-registratienummer: 89913445925; AGB-code: 94014917.

Op de volgende dagen is de praktijk gesloten en zijn we niet of beperkt bereikbaar: