Aanmelding

Aanmelden kan op verschillende manieren. Een verwijsbrief van de huisarts is noodzakelijk als je voor vergoeding in aanmerking wil komen vanuit de zorgverzekeraar (zie ook ‘tarieven en vergoedingen’). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier, mailen of bellen, (bij geen gehoor voicemail inspreken). We nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. 

Wij werken niet met wachtlijsten, indien er geen plek meer is voor een intake, maken we gebruik van een tijdelijke aanmeldstop. Dit is helaas de keerzijde van een kleine praktijk. In de periode van deze aanmeldstop kun je je niet aanmelden. 

Vanwege een groot aantal aanmeldingen in een korte tijd, hebben we momenteel weer een tijdelijke aanmeldstop voor individuele behandelingen. Op woensdagen besluiten we doorgaans of we weer even open kunnen gaan voor nieuwe aanmeldingen.

Op 1 maart willen we starten met een groepstraining Acceptance and Commitment Therapy, klik hier voor informatie. Hier kun je je ten tijden van de aanmeldstop nog voor aanmelden via het aanmeldformulier.  

Indien er sprake is van een aanmeldstop: Houd onze website in de gaten of overleg met je huisarts/praktijkondersteuner voor alternatieven. Ook kun je kijken op www.kiezenindeggz.nl voor de actuele wachttijden bij andere praktijken.   

Na aanmelding kan de intake doorgaans plaatsvinden binnen een aantal weken, er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling. 

(update 12-01-2023)

DSC_8984-01

Aanmeldformulier

Vul je telefoonnummer in zonder streepjes
Voor vergoeding van je behandeling is een verwijzing van de huisarts/medisch specialist/bedrijfsarts noodzakelijk

ʼWanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.’ Bron NVGzP