Aanmelding

Aanmelden kan op verschillende manieren. Een verwijsbrief van de huisarts is noodzakelijk als je voor vergoeding in aanmerking wil komen vanuit de zorgverzekeraar (zie ook ‘tarieven en vergoedingen’). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier, mailen of bellen, (bij geen gehoor voicemail inspreken). We nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. 

Wij werken niet met wachtlijsten, indien er geen plek meer is voor een intake, maken we gebruik van een tijdelijke aanmeldstop. Dit is helaas de keerzijde van een kleine praktijk. 

Momenteel hebben we een tijdelijke aanmeldstop, je kunt je niet aanmelden. De verwachting is dat we in 2023 geen nieuwe behandelingen meer kunnen gaan opstarten. 

Indien er sprake is van een aanmeldstop: Houd onze website in de gaten (op dinsdagen besluiten we doorgaans of we weer open gaan) of overleg met je huisarts/praktijkondersteuner voor alternatieven. Ook kun je kijken op www.kiezenindeggz.nl voor de actuele wachttijden bij andere praktijken.   

Na aanmelding kan de intake doorgaans plaatsvinden binnen een aantal weken (maximaal 4 weken is de huidige inschatting), er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling. 

(update 13-11-2023)

DSC_8984-01

Aanmeldformulier

Vul je telefoonnummer in zonder streepjes
Voor vergoeding van je behandeling is een verwijzing van de huisarts/medisch specialist/bedrijfsarts noodzakelijk

ʼWanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.’ Bron NVGzP

Op de volgende dagen is de praktijk gesloten en zijn we niet of beperkt bereikbaar: